3 вересня 2018

Вечір боксу до Дня міста Вінниця


За підтримки Вінницької міської Ради та Вінницького міського голови Сергія Моргунова, Президента Федерації боксу України Володимира Продивуса, а також Федерації боксу Вінницької області, на чолі з Олегом Алексою, у Вінниці відбудеться масштабний вечір боксу, участь в якому прийматимуть провідні боксери-олімпійці України та кращі професійні боксери Вінниччини. Cуперниками наших бійців виступлять досвідчені боксери з Білорусії, Польщі, Німеччини та Угорщини.

 

 

 

 

 

 

 

 

Отож, 8 вересня, о 14:30, на стадіоні Центрального парку відбудеться довгоочікуване боксерське шоу – «Вечір боксу – Вінниця - тобі наша сила!».

Вечір боксу, який відбуватиметься в рамках святкування Дня міста, збирає зірковий склад учасників, а саме:

  • Призер Чемпіонату Європи 2013 року, представник України на Олімпійських іграх в Бразилії, професійний боксер - Володимир Матвійчук;
  • учасник професіонального боксерського клубу «Українські отамани» - Дмитро Лісовий;
  • чемпіон України до 22 років, майстер спорту - Віталій Терещук;
  • переможець багатьох міжнародних турнірів - Андрій Ісаков;
  • переможець ряду престижних турнірів, майстер спорту з боксу - Роман Патратий;
  • багаторазовий переможець міжнародних турнірів найвищої категорії - Сергій Жураковський;

Головним ж поєдинком вечора стане прощальний поєдинок відомого Вінничанина, боксера, якого поважає усе спортивне товариство за безкомпромісну манеру проведення поєдинків, професійного боксера, який провів на профі-ринзі найбільшу кількість з усіх українських боксерів боїв, а саме 87 захоплюючих поєдинків за 20-ть років професійної кар’єри - ВОЛОДИМИРА БОРОВСЬКОГО

Також глядачі стануть свідками титульного професійного поєдинку за участю німця Олександра Франка (14-0-1 11КО) та угорця Золана Петраньї (56-23-0, 23 КО). На кону протистояння стоятиме престижний титул чемпіона за версією WBC-A.

Напередодні вечора боксу усі бажаючі матимуть змогу стати свідками офіційної прес-конференції та процедури зважування, яка відбудеться 7 вересня о 17:00 на центральній Європейській площі міста Вінниця. Окрім того, в рамках даного заходу пройде також й автограф та фото-сесія з учасниками майбутнього боксерського шоу. Вхід для глядачів, як на вечір боксу, так і на офіційну процедуру зважування та прес-конференцію – ВІЛЬНИЙ.

Отож, чекаємо на Вас 7 вересня на центральній Європейській площі о 17:00 та запрошуємо усіх бажаючих відвідати велике боксерське шоу на стадіоні центрального порку, яке відбудеться 8 вересня о 14:30.  

Більше додаткової інформації отримуйте на інтернет ресурсах Федерації боксу України, а також головного інформаційного партнера заходу – інтернет видання myvin.com.ua.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ