3 листопада 2018

Володимир Продивус обраний до складу Виконавчого комітету AIBA


Президент Федерації боксу України Володимир Продивус обраний до складу найвищого управлінського органу Міжнародної боксерської Асоціації – Виконавчого комітету AIBA.

Про це стало відомо сьогодні, 3 листопада, за підсумками голосування на звітно-виборчому Конгресі Міжнародної боксерської Асоціації (AIBA), який в ці дні проходить у Москві.

Кандидатура Володимира Продивуса була підтримана переважною більшістю голосуючих членів Конгресу. Відповідно до статуту Міжнародної боксерської Асоціації новий склад Виконавчого комітету AIBA працюватиме наступні чотири роки. Серед усіх кандидатів, а їх в голосуванні було 27, саме Володимиру Продивусу було віддано найбільшу кількість голосів (26 голосів). 

«Для мене це велика честь представляти український бокс та всю країну в цілому у складі Виконавчого комітету Міжнародної боксерської Асоціації, зазначив президент ФБУ Володимир Продивус. Переконаний в тому, що завдяки сумісним зусиллям нового керівництва AIBA, а також оновленому складу Виконавчого комітету, нам вдасться  вивести світовий бокс на новий якісний рівень та повернути довіру усіх до нашого виду спорту та організації AIBA в цілому. Переконаний, що так і буде. Ну і звичайно хочу висловити слова подяки усім, хто підтримав мою кандидатуру у голосуванні до Виконавчого комітету Міжнародної боксерської Асоціації».   

Нагадаємо, у Володимир Продивус входив до складу Виконавчого комітету Міжнародної боксерської Асоціації в період 2012-2104 р.р. Наразі ж президент ФБУ очолює змагальну комісію Європейської Конфедерації боксу.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ