14 січня 2018

Українці провели перші поєдинки у німецькій Бундеслізі


Четверо представників Національної збірної України провели перші поєдинки у Німецькій Будеслізі, яка стартувала 13 січня 2018 року. Про це повідомив тренер збірної України, харків’янин Валерій Даниленко.

«Вчора наші хлопці стартували у Бундеслізі, що представля собою клубні змагання в Німеччині. До німецької Бундесліги запросили виступати чотирьох представників України, а саме: чемпіона Європи 2017 Юрія Шестака, Ярослава Харциза, Олександра Бабича та чемпіона Європи минулого року Віктора Вихриста. Дуже приємно, що всі наші хлопці увійшли до головного складу команд та на високому рівні провели свої поєдинки. Переконаний, що перед стартовим збором у складі Національної збірної України, який розпочнеться 22 січня, поєдинки у Бундеслізі підуть лише їм на користь. Також вітаю представників Харкова Ярослава Харциза та Юрія Шестака з впевненими дебютними перемогами. Так тримати!», - зазначив Валерій Олексійович.

Варто відмітити, що Юрій Шестак (вагова категорія 60 кг), Ярослав Харциз вагова категорія 64 кг) та Олександр Бабич (вагова категорія +91 кг) представляють боксерський клуб - BSK Hannover-Seelze (м. Ганновер, Німеччина). В той час як Віктор Вихрист (вагова категорія +91 кг) підписав контракт к клубом - BC Traktor Schwerin.

Цікаво, що у стартовому поєдинку змагань зійшлися як раз команди, за які і виступають представники збірної України. За результатами проведених двобоїв загальну перемогу у зустрічі здобула команда BSK Hannover-Seelze з рахунком 13:11. Відповідно до проведених поєдинків дебютні перемоги вибороли Ярослав ХАРЦИЗ та Юрій ШЕСТАК. Окрім того перемогу святкував і наш титулований суперважковагових Віктор ВИХРИСТ, який здолав іншого представника України Олександра БАБИЧА.

Наступні поєдинки у Бундеслізі боксери проведуть 20 січня після чого одразу приєднаються до Національної збірної України, яка розпочне стартовий тренувальний збір у Конча-Заспі.  

 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ