20 березня 2019

Офіційна прес-конференція та процедура зважування учасниць вечора боксу


21 березня о 17:00, у нічному клубі «Малевич» (м. Львів, вул. В’ячеслава Чорновола, 2)  відбудеться прес-конференція та офіційна процедура зважування учасниць вечора боксу за участю «Українських левиць» та збірної Польщі.

Ще зовсім нещодавно Львів палко підтримував «Українських отаманів» у змаганнях Всесвітньої серії боксу, а відтепер переможну естафету нашої команди підхоплює неймовірна команда «Українські левиці».

Нагадаємо, 22 березня о 18:00, у нічному клубі «Малевич» (м. Львів), відбудеться безпрецедентна подія в українському спорті. Вперше в історії виступи на міжнародній арені розпочне команда «Українські левиці», до складу якої увійшли найбільш титуловані представниці українського боксу.

Хедлайнером вечора боксу стане одна з найбільш відомих представниць українського шоу бізнесу, автор та виконавиця багатьох хітів, представниця України на Євробаченні, співачка - Злата Огнєвіч

Шановні представники ЗМІ! Запрошуємо Вас взяти участь у прес-конференції, яка відбудеться 21 березня о 17:00. В рамках прес-заходу у Вас буде чудова можливість поспілкуватися у учасницями матчевої зустрічі та отримати акредитацію на вечір боксу.  

Пишемо новітню історію українського спорту разом!

Генеральний партнер заходу – компанія «ФАВОРИТ СПОРТ»

Також звертаємо Вашу увагу, що акредитація на прес-конференцію обов’язкова! Детальна інформація - +38-095-593-43-53 Олександр Подаваленко (керівник прес-служби ФБУ).



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ